Over Ons - Rijschool Huisman

Ga naar de inhoud

Over Ons

Ons Team
Leer onze instructeurs kennen
Foto van lachende instructeur
Foto van lachende instructrice
Rijschool Huisman is dé plek waar je kunt leren autorijden op een ontspannen en gezellige manier. Bij ons staat Ank, een ervaren auto instructrice, voor je klaar om je te begeleiden in het behalen van je rijbewijs. Maar dat is niet alles wat Ank te bieden heeft. Ze is namelijk gespecialiseerd in het omgaan met rijangst en faalangst. Met haar geduldige en begripvolle aanpak zorgt Ank ervoor dat jij je op je gemak voelt achter het stuur, zelfs als je last hebt van angst. Bij Rijschool Huisman ben je in goede handen!

Mijn naam is Henk en ik ben een ervaren auto- en motorinstructeur met een grote passie voor motorrijden. Bij Rijschool Huisman streven we ernaar om jou op een veilige en vertrouwde manier de weg op te helpen. Ik geloof dat vertrouwen de sleutel is tot succesvol leren rijden. Daarom zorg ik ervoor dat elke les persoonlijk en op maat gemaakt is, zodat jij je op je gemak voelt en optimaal kunt leren. Of je nu een beginner bent of al enige rijervaring hebt, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw weg naar het behalen van je rijbewijs of het weer veilig aan het verkeer deelnemen.
Bij Rijschool Huisman hebben we twee gecertificeerde instructeurs die ervaren zijn in het omgaan met verschillende uitdagingen, zoals ADHD, autisme, dyslexie, faal- en rijangst. We begrijpen dat het leren autorijden en zelfs het motorrijden voor sommigen extra moeilijk kan zijn, en daarom zorgen onze instructeurs ervoor dat ze de juiste kennis en vaardigheden hebben om iedereen te begeleiden. Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, waarin iedereen de kans krijgt om zelfvertrouwen op te bouwen en succesvol zijn rijbewijs voor zowel de auto als ook de motor te halen.
Foto van de zijkant van Peugeot leswagen
Wil je ons aanbod ontdekken?
Ben je enthousiast geworden en heb je zin om te beginnen met je rijlessen? Of wil je meer weten over onze pakketten en mogelijkheden? Klik dan op ons aanbod en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Terug naar de inhoud