Motorrijlessen bij Rijschool Huisman - Rijschool Huisman voor auto- en motorrijlessen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Motorrijlessen bij Rijschool Huisman

 
ONZE VOORDELEN:

  • geen rijtest kosten
  • hoog slagingspercentage
  • pakket of actie kortingen
  • individuele rijlessen
  • motoren met ABS en handvatverwarming
  • Duidelijke lesovereenkomst
En dit is wat onze klanten ervan vinden (terug te vinden op klantenvertellen.nl)

Ik heb Henk leren kennen als een ècht motordier en een zeer kundig instructeur. Zaken die ik niet snapte of niet in de vingers had, deed Henk (na eerst uitleg te hebben gegeven) zelf voor. En voor mij (en denk eigenlijk voor iedereen) werkt dat het beste. Niet in de auto of busje achter je aan kachelen maar ook zelf op de motor om zelf dingen voor te doen. Ik zeg dikke prima!
Het mooie van Rijschool Huisman is ook dat het absoluut geen klokkijkers zijn. Een les duurde een uur, of twee als je dubbele les had (Wat ik voor motor lessen wel aanraad) maar uitloop kwam ook wel eens voor omdat er ook de tijd werd genomen on zaken goed te evalueren. Wel zo prettig.
Ook prettig is dat nu het rijbewijs binnen is, Henk heeft aan gegeven altijd klaar te staan met raad en daad. Stel dat het even duurt voor je een motor aanschaft of gewoon wat tips en tools wil hebben om veilig met je motor te gaan rijden.
Wat mij betreft geeft rijschool Huisman je de juiste baggage mee om uiteindelijk veilig vele kilometers met plezier te gaan rijden!
Rijschool Huisman, bedankt! 
Boek een vrijblijvende PROEFLES
 
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MOTOREN


De modernste motoren voor de categorieën A en A2.
De Kawasaki Z650 met ABS en handvatverwarming.ACTIES:


Steeds wisselende acties om voordelig je rijbewijs te halen.


THEORIE:


- Internet cursus
- Theorie boek
- Examentrainingen
- Prive cursus of les
- Dyslexie luisterboek
 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Algemene Voertuig Beheersing (AVB)

Je krijgt 12 bijzondere verrichtingen aangeleerd, waarvan er op je examen 7 getoetst worden en je er uiteindelijk 5 voldoende moet hebben.
Het op een veilige en juiste wijze beheersen van de motor in bediening, stuur en kijkgedrag en het bewaren van balans is van groot belang om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen.

Natuurlijk gaan we met het onderdeel AVD, ook al aan de slag dit doen we tijdens het rijden naar een geschikte lokatie voor je AVB oefeningen. 

Algemene Verkeers Deelname 
(AVD)

Het AVB examen is behaald dus het echte motorrijden kan beginnen:
* de reguliere onderdelen: 
stadsverkeer,
 80 km wegen, autosnelwegen etc.
* de specifieke onderdelen: 
bochtentechniek in het
 Limburgse heuvelland.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Motorles Rijschool Huisman
OPFRISCURSUS
Door omstandigheden kan het gebeuren dat je na het behalen van je motorrijbewijs al jaren niet meer op je motor hebt gezeten. Je bent vergeten wat je vroeger geleerd hebt of je voelt je niet meer zeker op de motor.

Dan biedt een OPFRISCURSUS  uitkomst.

Onze ervaring leert dat met het opfrissen van de essentiële voertuigbeheersing en de juiste kijk- en bochtentechniek, het zelfvertrouwen en daarmee het plezier in motorrijden al snel weer terugkomt.

Neem contact met ons op wij helpen je graag verder het juiste "motorgevoel" weer te krijgen. Info en contact
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu