De specialisaties van de instructeurs bij Rijschool Huisman - Rijschool Huisman voor auto- en motorrijlessen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De specialisaties van de instructeurs bij Rijschool HuismanWij zijn gespecialiseerde/gecertificeerde instructeurs voor:RIJANGST OF FAALANGST


AUTISME, ASPERGER,
PDD-NOS:

DYSLEXIE, ADHD, ADD:
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

GEWENNINGSLESSEN: 
wij helpen u weer op weg
speciaal voor rijbewijsbezitters

Wij helpen u om weer auto te rijden en te wennen aan het verkeer. 
Dit kan uitkomst bieden als uw medische situatie is veranderd, u angstig bent geworden achter het stuur of al heel lang niet meer auto gereden heeft. Ook kan het zijn dat u een traumatische ervaring heeft gehad in het verkeer.

Niet meer of bijna niet meer durven rijden is heel vervelend. Toch heeft u uw rijbewijs en vindt u het zonde om het niet te gebruiken. Speciaal voor deze mensen bieden wij een specialistische cursus aan.

Misschien is het goed voor u te weten dat u niet de enige bent. Velen zijn u al voorgegaan. Mensen die om welke reden dan ook langere tijd niet meer in een auto hebben gereden en het daarna gewoon niet meer durfden.

Ja, wij praten hier over durfden. Want met onze speciale cursus zijn deze mensen weer van de partij, zij rijden nu dagelijks rond. Wij zijn ervan overtuigd dat u aan het eind van de cursus met een tevreden gevoel zegt : "Tot ziens, op de weg". (contact/info)

 
Rijschool Huisman voor opleiding angst in verkeer of rijangst
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu