De specialisaties van de instructeurs bij Rijschool Huisman - Rijschool Huisman voor auto- en motorrijlessen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De specialisaties van de instructeurs bij Rijschool HuismanWij zijn gespecialiseerde/gecertificeerde instructeurs voor:RIJANGST OF FAALANGST


AUTISME, ASPERGER,
PDD-NOS:

DYSLEXIE, ADHD, ADD:
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

CURSUS ANGST EN VERKEER
speciaal voor rijbewijsbezitters

Niet meer of bijna niet meer durven rijden is heel vervelend. Vooral als u een (traumatische) ervaring heeft gehad in het verkeer. Dan is het mogelijk dat u niet meer durft te gaan rijden.Toch heeft u uw rijbewijs en vindt u het zonde om het niet te gebruiken. Speciaal voor deze mensen bieden wij een specialistische cursus aan.

Ook kan het zijn dat u al jaren uw rijbewijs op zak heeft en angst heeft om weer te gaan rijden. Wanneer u aan enkele opfrislessen niet voldoende heeft omdat er bij u een bepaalde angst is om het verkeer in te gaan dan biedt deze cursus ook uitkomst.

Misschien is het goed voor u te weten dat u niet de enige bent. Velen zijn u al voorgegaan. Mensen die om welke reden dan ook langere tijd niet meer in een auto hebben gereden en het daarna gewoon niet meer durfden.

Ja, wij praten hier over durfden. Want met onze speciale cursus "Angst en Verkeer" zijn deze mensen weer van de partij, zij rijden nu dagelijks rond. Wij zijn ervan overtuigd dat u aan het eind van de cursus met een tevreden gevoel zegt : "Tot ziens, op de weg". (contact/info)

 
Rijschool Huisman voor opleiding angst in verkeer of rijangst
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu